Arequipa en de Colca Canyon foto's - Reisverslag uit Oruro, Bolivia van Guido en Inge - WaarBenJij.nu Arequipa en de Colca Canyon foto's - Reisverslag uit Oruro, Bolivia van Guido en Inge - WaarBenJij.nu

Arequipa en de Colca Canyon foto's

Door: Guido en Inge

Blijf op de hoogte en volg Guido en Inge

22 Oktober 2011 | Bolivia, Oruro

Bij deze de foto's van Arequipa en de trekking in de Colca Canyon.

Veel kijkplezier!

groetjes Inge en Guido

• 23 Oktober 2011 - 07:41

Jan En Truus:

hallo guido en inge
    zo we hebben wederom genoten van jullie foto,s .echt lekker om ze te kunnen ontspannen en een lekker badje erbij om te genieten.echt te gekke foto,s erbij.groetjes van ons

• 23 Oktober 2011 - 09:28

Elly:

Hoi Inge en Guido,
    Wat een gezellig verhaal weer! En zulke prachtige foto's. Fijn dat wij op deze manier ook met jullie kunnen meegenieten. Maak vooral nog veel mooie dingen mee. Succes met het kopen van een auto en hopelijk treffen jullie weer snel andere leuke reisgenoten (nog meer logeeradresjes). Liefs, Elly

• 24 Oktober 2011 - 06:30

Stefan:

Ziet er goed uit! Dat zwembad is echt supergaaf! Condors zijn ook super mooi.

Have fun!!

• 24 Oktober 2011 - 19:52

Helmie:

Wat is het daar mooi :D Jaloers!
    Wederom een lekker zwembadje! En die onderwater foto's hihi! super grappig!

xxx

• 25 Oktober 2011 - 08:58

Lieke:

Lekker zeg dat vervooer naar Cruz del Condor, wat 'n afzetters zeg! Gaaf die condors zeg, mooie foto's! En super leuk die onderwaterfoto's. Jullie zijn nog best fotogeniek onder water! ;) Lekker hoor, even bijkomen in zo'n thermaalbadje! Echt genieten! X

• 28 Oktober 2011 - 18:44

Bram:

Als ik die condors zie moet ik gelijk aan DORA en BOOTS denken, maar dat zal wel aan mij liggen;) Wel mooi trouws. Die foto's onder water zijn nog mooi scherp guido. Hadden we goed getest in frankrijk haha.

Lekker weer gehad tijdens de tracking zie ik. Mooit uitzicht hoor. hoop dat jullie genoeg schijfruimte hebben voor al die foto's.

• 10 November 2011 - 21:07

Job:

volgens mij hebben jullie t wel gezellig samen:)