De laatste loodjes
Door: guidoeningedewereldrond
Blijf op de hoogte en volg Guido en Inge
09 Augustus 2011 | Nederland, Valkenswaard
Afgelopen vrijdag heb ik mijn laatste dag gehad op het werk. Ze hadden een lunch/high tea voor mij geregeld, waar ik niets van wist. Er waren een hoop collega's teruggekomen om gezellig mee te eten. Als cadeautje hadden ze een usb-stick met daarop van iedereen een persoonlijk stukje voor mij. Dat was ook erg leuk!
Zondag had ik een dagje met de meiden van Guido's vriendengroep. Ik moest om kwart over 10 met mijn fietsje klaar staan. Na een glaasje rose-prosseco om in de mood te komen en leuke cadeautjes ( een meisjes-overlevingspakket, vakantiegeld en een mooi bedrukte hema-onderbroek) konden we op weg. We fietsen naar leende (thanks lon, nu wist ik tenminste waar we heen gingen), waar we bij kings en queens een champagne-ontbijt kregen. Ik dacht dat we toen klaar waren met onze activiteit, maar dat bleek helemaal niet zo te zijn! We fietsen door naar du commerce, ook in leende. Daar een fles rose burgemeester gemaakt. Toen was het volgens mij nog maar net middag, en we zaten al aan ons 3e glas! Daarna fietsen we door, via een toeristische route, naar de boschwachter in heeze waar prosecco op tafel kwam met een lekker borrelhapje! We vervolgden onze weg richting valkenswaard, waar we bij de willem II uitkwamen. Daar corona en trappist gehad. We zijn daarna bij de old dutch op het terras gaan zitten. Daar werd bedacht dat ik een heitje voor karweitje mocht doen! Uiteindelijk kwamen ze tot de opdracht dat ik het drinken aan onze tafel mocht opnemen (dat was een makkie, ik omocht al de hele dag bedenken wat we dronken, als het maar alcoholisch was). Dat werden 5 zoete witte wijn. Toen mocht ik ze achter de bar zelf klaar maken en gaan serveren! Dat ging helemaal zonder te knoeien ondanks het alcoholgehalte in mijn bloed en mijn hakken! Uiteindelijk daar nog wat gegeten en om half 11 naar huis gegaan. Meiden, het was een kei leuke dag, ik heb er van genoten!
Komende vrijdag hebben we afscheidsfeestje voor de familie, dat zal allemaal wat moeilijker zijn aangezien we 2 dagen later vertrekken! Het komt nu heel dicht bij, maar we hebben er nog steeds ontzettend veel zin in! We hopen dat jullie onze stukjes trouw blijven volgen!
09 Augustus 2011 - 17:22
Esther:
Inge,
Ik ben blij dat je zondag een leuke dag hebt gehad, dat was de bedoeling! En ik heb beloofd om te gaan reageren op jullie stukjes dus bij deze de primeur haha ;)
Xx -
09 Augustus 2011 - 17:30
Esther:
Haha en toch fijn dat je straks als jullie last van muggen hebben aan de dochter van willem en maxima denkt 'alaria' thx to lon haha ;) -
09 Augustus 2011 - 17:31
Elly:
Hej Inge en Guido,
Het komt nu inderdaad wel echt heel dichtbij...
Als jullie van dit soort mooie/leuke/gezellige stukjes blijven schrijven is het echt geen opgave om jullie trouw te blijven volgen!
Maar het blijft dubbel: van de ene kant verheug ik me op a.s. vrijdag (om jullie te zien), maar van de andere kant, het zal ook moeilijk worden. Ook dat hoort er echter bij. Dus... nog heel veel succes met die laatste loodjes en graag tot vrijdag! Liefs, Elly -
09 Augustus 2011 - 20:11
Nikki En Nicole:
lekker wijntjes Inge!! we hebben ervan genoten! :) -
10 Augustus 2011 - 14:46
Linda:
Ja,,
Langzaam aan komt het afscheid nemen nu.. Gelukkig heb je allemaal leuke afscheidfeestje.
Vrijdag de laatste.. en dan zondag op naar schiphol..Dan gaan de tranen rollen..;-)
Liefs Linda en Teun -
10 Augustus 2011 - 19:46
Helmie!:
Hee Ingeping!
Ik vond het zondag ook echt heeeel gezelie! Heb helaas heb ik je ober moves gemist maar de rest was ook super leuk!
Maandag was het ook fun, lekker yathzeen, alleen ik kan niet zo goed afscheid nemen :(
xxx -
10 Augustus 2011 - 19:47
Helmie 2:
Ps echt een vette foto! haha Brillies! -
11 Augustus 2011 - 16:20
Jan En Truus :
Hallo Guido en Inge.
Wij wensen jullie vanuit Son een hele fijne tijd toe.Wij blijven jullie volgen en hopen op veel leuke verhaaltjes. Veel groetjes en tot ziens vanuit Son -
13 Augustus 2011 - 08:31
Piet En Carrie:
Hoi Inge en Guido,
Vrijdag 12-8 het uitzwaaifeestje voor de familie en bekenden. En gezwaaid hebben we met al die handjes. Wij zien jullie zaterdag nog eventjes en dan gaat zondag het grote avontuur beginnen. Inge en Guido geniet ervan en we hopen dat jullie ons lekker mee laten genieten in jullie reisverhaaltjes.
We kijken ernaar uit.
Dikke knuffels
Piet en Carrie -
13 Augustus 2011 - 12:25
Wendy:
Ha broertje en schoonzusje.
Ik zal jullie missen!
Veel plezier en geniet er van. Echt tof dat jullie dit doen!
Wendy -
14 Augustus 2011 - 08:10
Lieke & Job:
Hey buurtjes!
Het was 'n beetje 'n vreemde week, maar wel lekker ;) zondag lekkere wijntjes, dinsdag 'Onz Oma', donderdag mega-hamburgers en vanochtend 'n broodje met vlokken :) wat gaan wij jullie hier missen in de Brem..
Goeie reis!
Xxx -
14 Augustus 2011 - 08:23
Joost En Elien:
inge en guido,
als het goed is zitten jullie nu bijna (misschien al helemaal) in het vliegtuig..
heeeel veel plezier en we blijven jullie volgen!!
liefs! -
15 Augustus 2011 - 12:29
Bram En Lonneke:
Jullie zijn aangekomen, de reis kan echt gaan beginnen. GENIET ER VAN!!! -
15 Augustus 2011 - 22:34
Wendy:
Guido en Inge hebben gemaild. Ze zijn goed aangekomen in Lima. Wel wat kunnen slapen in het vliegtuig, maar erg vermoeiend. De vliegreis is prima verlopen.